180 megtekintés 1 óra alatt!

Ez a videósorozatom a nagyvilágban vagy éppen a kis hazánkban történő “katasztrófákat” dolgozza fel frissen, akár még aznap, amikor történtek. Ennek köszönhetem amúgy az eddigi legnézettebb videómat, a Szörnyű szélvihar Szegeden címűt. (5,3 E megtekintés – 2020 november)

Szörnyű szélvihar Szegeden

Szegeden szeptember 9. délutánján hatalmas szélvihar tombolt. A nagy erősségű szél délután 3 körül hirtelen, minden előjel nélkül kezdődött, melynek következtében néhány hatalmas faág leszakadt a Széchenyi téren, az egyik pont a padon ülők fejére esett. A mentők pillanatok alatt a helyszínre érkeztek, és ellátták a sérülteket. Azonban nem csak a téren, a város többi részén is károkat okozott a vihar. Rengeteg fa dőlt rá autókra. Van, ahol jelzőlámpát is kidöntött a szél. 4 óra körül a színház tetejét is leszakította a vihar, szabaddá téve ezzel a színpadot, amely több órán keresztül ázott. De még mindig nem enyhült a szél, a belvárosban több tetőt is leszagatott, az utcákon székeket, asztalokat is megmozgatott a szél. A szépen lassan elcsendesülő vihar Szeged utcáiban felfordulást és romokat hagyott maga után.

Helló emberek! Ez a “katasztrófás” sorozatom 2. része, bár ez nem olyan világraszóló esemény, mint a Notre-Dame leégése, de itt személyi sérülés is történt, és Magyarországon nem sokszor van ilyen hatalmas szélvihar. Mint a leírásban is olvashatjátok, tényleg durva volt. Remélem jól összefoglaltam az eseményeket! (Elnézést a kicsit összecsapott videóért, elég gyorsan kellett összeraknom)

Források:
Blikk.hu
Szegedma.hu
Origo.hu

A Notre-Dame tragédiája

Helló emberek! Már biztos ti is hallottatok róla, hogy tegnap délután lángra kapott a Notre-Dame Párizsban. Szerencsére “csak” a 13. századi fából készült tető pusztult el teljesen, de azért megérdemli az eset, hogy videót készítsek róla. Ha akarjátok, más ilyen katasztrofális eseményről is csinálhatok videót! (Azért nem várom, hogy kigyulladjon, felrobbanjon vagy leomoljon valami 🙂 !)